PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV richt vizier op speler van Cim Bom Bom’

Ajax en PSV zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om Baris Alper Yilmaz die bij het Turkse Galatasaray speelt. Ook Lazio Roma zou hem op de radar hebben staan. Hier maakt het medium Skorer melding van.

Hij moest het afgelopen seizoen veelal doen met een reserverol. De genoemde bron meldt echter óók dat trainer Okan Buruk van zins is om hier binnenkort verandering in te brengen, de genoemde aanvaller, die op links, rechts én in het centrum uit de voeten kan, zou namelijk uit mogen kijken naar meer speelminuten.

En de speler in kwestie zou ook helemaal niet mikken op een vertrek bij Cim Bom Bom. Het is überhaupt de vraag hoeveel waarde we moeten hechten aan het gerucht, omdat PSV juist dicht bij de komst van Ricardo Pepi is. Wat Ajax betreft: de Amsterdammers lijken de laatste tijd wél heel actief te zijn in Turkije.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.