PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano staat voor een ongekende klapper’

Hirving Lozano zou Napoli kunnen verlaten voor een avontuur in Saoedie-Arabie. En de voormalig PSV-flitser zou hiervoor open staan. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van.

Hij maakte tussen 2017 en 2019 de Nederlandse velden onveilig bij PSV en vertrok vervolgens voor 45 miljoen euro naar Napoli. De Mexicaan kon het afgelopen seizoen op ongeveer de helft van de speeltijd rekenen bij Napoli, dat landskampioen van Italië werd. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio en meerdere takken van Sky kan de aanvaller zich nu richten op het Saoedische geld.

Meerdere clubs uit de regio zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van Lozano, die al 64 keer voor de nationale ploeg van Mexico uitkwam. Lozano miste vier wedstrijden in mei vanwege een knieblessure. Zijn contract loopt tot 2024 door bij de Napolitanen, waardoor clubs geen waanzinnige transfersom hoeven te betalen. Lozano was het afgelopen seizoen goed voor drie goals en drie assists in de Serie A.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.