PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan belletje verwachten vanuit Munchen’

Bayern Munchen heeft PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré in het vizier gekregen als alternatief voor Declan Rice. Hier maakt het medium BILD melding van.

Volgens het Duitse medium is de Duitse kampioen Sangaré actief aan het scouten. De Ivoriaan kan deze zomer voor zo’n 37 miljoen euro vertrekken bij PSV. Hij heeft concurrentie van onder meer Phillips, die geen succes is gebleken bij Manchester City. Hoewel hij voor liefst 49 miljoen euro overkwam van Leeds United, kwam hij nauwelijks voor in de plannen van manager Pep Guardiola.

De zaakwaarnemer van Sangaré voorspelde woensdag nog dat de sterke middenvelder ‘op zeker’ gaat vertrekken uit Eindhoven. Volgens Jean Musampa is er ook voldoende interesse, maar voldoen clubs nog niet aan de vraagprijs van PSV. Onder andere Paris Saint-Germain en Newcastle United zouden in een eerder stadium hebben geïnformeerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.