PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ongekende klapper! ‘PSV maakt eerste monsterdeal binnen 24 uur bekend’

PSV gaat zich versterken met Ricardo Pepi. Volgens de Italiaanse transferbaas zal de deal binnen 24 uur zijn beklonken. Ze zouden namelijk dichtbij een akkoord zijn met zijn Duitse werkgever FC Augsburg.

Voor welke club Pepi ging kiezen was lang onduidelijk, ook al omdat Feyenoord ook serieuze interesse toonde. Romano brengt nu echter duidelijkheid en meldt dat PSV en Augsburg een akkoord naderen over een overgang van de Amerikaanse spits. Het is nog niet duidelijk om welk bedrag het gaat, maar duidelijk is dat de Bundesliga-club een groot deel van de geïnvesteerde transfersom van zestien miljoen euro wil terugzien. Daarnaast zouden de Duitsers ook nog een doorverkooppercentage willen bedingen.

Als PSV en Augsburg tot een akkoord zijn gekomen, dan moet Pepi zelf er ook nog uitkomen met de Eindhovenaren. Dat lijkt echter geen probleem te zijn, gezien de aanvaller zelf ook al heeft aangegeven graag naar PSV te willen gaan. Romano weet dat de beslissing is gevallen en meldt dat de deal binnen 24 uur wordt beklonken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.