PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV pakt miljoenen met verkoop in Engeland

PSV neem afscheid van Jenson Seelt. Hij verruilt Eindhoven namelijk voor een avontuur bij Sunderland. Hij zal in de komende midweek naar Engeland vliegen om daar een meerjarig contract te signeren in het Stadium of Light.

Voor Jong PSV kwam hij het afgelopen seizoen tot 33 optredens. Negen keer zat hij bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht. Afgelopen zomer leek hij nog op weg naar Burnley, dat dit seizoen kampioen van de Championship werd. Sunderland komt ook volgend jaar in die competitie (tweede niveau van Engeland) uit.

Sunderland betaalt zo’n twee miljoen euro voor Seelt, weet het Eindhovens Dagblad. Hij gaat voor vijf seizoenen tekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.