PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AS Roma trekt aan Eindhovense aanvaller’

PSV huurde de Braziliaanse vleugelflitser Savio afgelopen jaargang van Manchester City maar een succes was het niet te noemen. Hij kwam in Eindhoven namelijk amper aan spelen toe.

Toch lonkt voor de pijlsnelle dribbelkont een fraaie transfer, want AS Roma zou de gesprekken met de City Football Group gestart hebben voor het overnemen van Sávio. Dat meldt de Gazzetta dello Sport.

In principe zal Sávio komend voetbaljaar voor ESTAC Troyes in Frankrijk spelen, maar daar wil Roma dus verandering in gaan brengen. De negentienjarige flankspeler kwam bij PSV tot twee assists in slechts zes optredens.

In juni jongstleden werd er nog 6,5 miljoen euro naar Mineiro overgemaakt voor de Braziliaans jeugdinternational. Mede door blessures en meerdere toernooien met de jeugdploeg van de Seleçao wist hij in Eindhoven nooit een basisplaats te veroveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.