PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig Ajacied zou het geweldig doen bij PSV’

PSV zou er goed aan doen om Noa Lang deze zomer naar Eindhoven te halen. Dit is de mening van Ajax-watcher Mike Verweij. Hij denkt dat de vleugelflitser daar kan uitgroeien tot een sensatie.

“Die interesse is er en ik zie ook bedragen voorbij komen”, opent Verweij in de Kick-off Podcast. “Ik kan me heel goed voorstellen dat PSV voor Noa Lang gaat. Omdat ik nog steeds denk dat Noa Lang in de Eredivisie een sensatie gaat worden. Een hele goede speler, die overigens bij het Nederlands elftal dacht dat hij het hele elftal op zijn nek moest nemen.”

“Hij was overijverig en strandde in zijn goede bedoelingen, maar dat Noa Lang een geweldige speler is, daar is iedereen het wel over eens”, vervolgt Verweij. “Je haalt ook een bijzondere jongen binnen. Een entertainer. Bij Ajax heeft hij zijn akkefietjes gehad en bij Club Brugge ook. Maar hij heeft altijd gezegd: ‘ik ben altijd eerlijk. Ik zeg wat ik denk’.”

De journalist hoopt wel dat het niet zal botsen tussen speler en trainer, mocht Lang naar Eindhoven verkassen. “Peter Bosz is trainer bij PSV en die had in zijn Ajax-tijd wel moeite met dit soort spelers. Die lag bij Ajax overhoop met Bazoer, met El Ghazi, met Kishna… Ik hoop, als hij naar PSV gaat, dat het een hele goede match is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.