PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt uit en legt oud-Feyenoorder voor twee jaar vast’

PSV gaat langer door met jeugdspeler Jamal Gonzaga. De voormalige Feyenoorder heeft in Eindhoven een contract ondertekend tot medio 2025. Hij zal na de zomer gaan uitkomen voor Jong PSV.

De aanvallende middenvelder, die tevens als buitenspeler uit de voeten kan, ‘krijgt daarmee het vertrouwen van de club om zijn ontwikkeling door te zetten’, schrijft PSV. Gonzaga kwam in 2015 nog over van de Feyenoord Academy.

“Op PSV Campus De Herdgang maakte hij indruk, waardoor hij begin dit seizoen definitief aansloot bij Jong PSV. Ondanks een vervelende, langdurige blessure debuteerde hij op 19 mei van dit jaar tegen stadgenoot FC Eindhoven.”

Volgens de Eindhovenaren zijn de sterkste kwaliteiten van Gonzaga zijn technische vaardigheden, spelinzicht en snelheid. “PSV is daarom blij dat hij, in bijzijn van familie en vrienden, zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw, tweejarig contract”, klinkt het tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.