PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt de binnengekomen aanbiedingen niet serieus’

Volgens het Eindhovens Dagblad zal Ibrahim Sangare PSV deze zomer zo goed als zeker gaan verlaten. Wel zijn de biedingen die er op hem zijn gedaan nog totaal niet toereikend te noemen. Ze willen namelijk 37 miljoen voor de middenvelder vangen.

Er zijn volgens Jean Musampa, de agent van Sangaré, wel genoeg clubs in de markt voor zijn speler. “Als het nog niet lukt om voor 3 juli een transfer af te ronden, begint Ibrahim uiteraard gewoon aan het seizoen in Eindhoven. Maar daarvoor of daarna kan er uiteraard van alles gebeuren en hoe snel dat gaat, is nu niet te voorspellen.” Onder andere Paris Saint-Germain en Newcastle United zouden in een eerder stadium al hebben geïnformeerd.

Sangaré heeft een verkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract staan en daar wil PSV zich graag aan blijven houden. Er zouden dus al wel een aantal biedingen zijn binnengekomen, maar die voldoen nog niet aan die prijs. Voor PSV is de verkoop van Sangaré in ieder geval geen prioriteit. Zij willen eerst Xavi Simons definitief contracteren en Joey Veerman niet laten vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.