PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV lijkt uit te pakken met klapper van het seizoen’

Het ziet er momenteel goed uit voor PSV in de strijd om Xavi Simons. De middenvelder neigt namelijk naar een langer verblijf in Eindhoven. Volgens het Eindhovens Dagblad had hij gisteren een gesprek met de club en is duidelijk geworden dat hij veel meer salaris zal krijgen en meer verantwoording,

Hij heeft tijdens de gesprekken met PSV geen enkele keer iets gezegd dat hij ook maar overweegt om terug te keren naar Parijs. In de clausule is bovendien ook opgenomen dat hij door PSG niet direct doorverkocht of verhuurd zou mogen worden.

Wat betreft de hoogte van de clausule zijn er verschillende berichten verschenen. De hoogte van de transfersom blijkt te verschelen afhankelijk van het tijdvak. Via bonussen of andere constructies zou de transfersom vervolgens alsnog weer hoger uit kunnen vallen. In een reactie op de berichten van Fabrizio Romano heeft de directie alleen laten weten dat het gaat om een ‘ingewikkelde constructie’ en wil het niets bevestigen omdat bepalingen over geheimhouding in het contract worden gerespecteerd.

Uit de gesprekken tussen Simons en PSV is naar voren gekomen dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Eindhoven en neigt naar een langer verblijf. Alle partijen willen op korte termijn al duidelijkheid creëren en nog altijd wordt afgekoersd op een nieuw contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.