PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil nog ongekend uitpakken met deze inkomende klappers’

PSV wil op korte termijn flink uitpakken op de transfermarkt. Noa Lang, Ricardo Pepi en Georginio Wijnaldum moeten namelijk de gelederen van de Eindhovenaren komen versterken.

Lang moet in Eindhoven de vervanger van Cody Gakpo worden. De aanvaller vertrok in de winter naar Liverpool FC en liet een groot gat achter in de Eindhovense aanval. Lang heeft het seizoen bij Club Brugge sterk afgerond en is klaar voor de volgende stap. Een terugkeer naar Nederland wordt niet uitgesloten door de aanvaller.

Pepi werd het afgelopen seizoen door FC Groningen van FC Augsburg gehuurd. De Duitse club zou ongeveer acht miljoen euro verlangen voor de Amerikaanse spits. Daar komt een flink doorverkooppercentage bij.

Op het middenveld moet Wijnaldum de nieuwste versterking worden in Eindhoven. De middenvelder beleefde een goede periode bij PSV tussen 2011 en 2015 en vertrok even later naar Liverpool FC. De voetballer komt niet uit de verf bij Paris Saint-Germain en ligt tot 2024 onder contract in de Franse hoofdstad. AS Roma huurde de speler, maar in Italië lijkt men niet overtuigd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.