PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler ziet kans schoon onder nieuwe trainer’

Timo Baumgartl zal komend seizoen weer gaan voetballen voor PSV. Hij had de mogelijkheid om zijn loopbaan voort te zetten in Duitsland maar kiest nu toch anders.

Hij speelde de afgelopen twee seizoenen speelde Baumgartl op huurbasis voor Union Berlin. Door teelbalkanker kwam hij vorig jaar nauwelijks in actie. De club uit de Duitse hoofdstad besloot de koopoptie niet te lichten, maar zijn oude club VfB Stuttgart had wel interesse in een overstap. Die optie laat Baumgartl dus varen voor een terugkeer in Eindhoven.

Over twee weken begint de voorbereiding bij PSV onder de nieuwe trainer Peter Bosz. Baumgartl speelt het liefst in het hart van de verdediging, maar over die positie is nog niet veel bekend in Eindhoven. Zo lijkt de kans klein dat Jarrad Branthwaite bij PSV blijft. Verder krijgt Baumgartl concurrentie van André Ramalho, Olivier Boscagli, Armando Obispo en ook Jordan Teze kan in het centrum spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.