PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan sterspeler voor slechts een paar miljoen kwijtraken’

Een flinke domper lonkt voor PSV. Paris Saint-Germain kan Xavi Simons deze zomer voor slechts zes miljoen euro terughalen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Eerder werd er nog gesproken over een bedrag van twaalf miljoen euro, maar volgens Romano blijkt dat bedrag maar de helft te zijn. Wel is er een opvallende detail bij de clausule. Deze kan volgens de transferexpert alleen geactiveerd worden tussen 1 en 31 juli.

De beslissing ligt echter bij Simons zelf, die het laatste woord heeft in een eventuele terugkeer naar PSG. Volgens Romano moeten de Fransen zich echter nog wel melden, terwijl er ook nog clubs als Manchester United, Arsenal, Brighton, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en RB Leipzig de situatie in de gaten houden van de PSV-smaakmaker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.