PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Flinke klap voor PSV in strijd om ware buitenkans’

Het ziet ernaar uit dat PSV naast Stijn Spierings grijpt. Volgens de Franse media zou hij namelijk voor een vertrek staan naar Lens. Hij kon een langdurig contract ondertekenen in Eindhoven maar hij kiest nu toch voor het Champions League-voetbal met de Franse club. Dit weet Voetbal International te melden.

Hij kon op veel interesse rekenen vanwege zijn transfervrije status en ook PSV was lang in de markt voor Spierings. De Eindhovenaren zagen in de middenvelder de ideale opvolger van Ibrahim Sangaré, die PSV deze zomer wil verlaten.

PSV lijkt nu echter mis te grijpen en ziet Spierings naar Lens vertrekken. De Ligue 1-club kende een uitstekend seizoen en werd knap tweede achter kampioen Paris Saint-Germain. Daardoor speelt Lens komend seizoen Champions League. PSV moet zich nog maar zien te plaatsen voor het miljoenenbal en moet daarvoor nog twee rondes zien door te komen.

Nu de Eindhovenaren Spierings mislopen moet er gekeken worden naar de komst van een alternatief. PSV wil zijn middenveld nog versterken voor de start van het seizoen, ook al omdat Sangaré hoogstwaarschijnlijk vertrekt en er ook nog geen zekerheid is over een langer verblijf van Xavi Simons.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.