PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV raakt middenvelder kwijt aan competitiegenoot

Mathijs Tielemans verruilt PSV voor een nieuw avontuur bij Vitesse. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Hij tekent in Arnhem een driejarig contract.

Tielemans, die mondeling akkoord is met Vitesse, gaat zijn transfer maandag afronden. In Arnhem wacht hem een medische keuring en aansluitend worden de laatste formaliteiten in orde gemaakt. De middenvelder heeft een ‘uitstekend gevoel’ gekregen bij het verhaal van de technische leiding van Vitesse, klinkt het. Daartoe behoren in ieder geval trainer Phillip Cocu en assistent-trainer Theo Janssen.

PSV houdt niets over aan Tielemans, die eind deze maand uit zijn contract loopt. De Eindhovenaren wilden graag langer door met de Veldhovenaar en hebben een voorstel gedaan, maar dat was naar verluidt niet overtuigend genoeg om hem te behouden. Tielemans speelde sinds 2010 in de jeugdopleiding van PSV en kwam tot 77 optredens voor Jong PSV. Zijn officiële debuut in de hoofdmacht bleef uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.