PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat speler lopen vanwege te hoge transfersom’

PSV lijkt na de zomer niet meer te kunnen beschikken over Jarrad Branthwaite. Zijn club Everton wil namelijk twaalf miljoen euro voor hem vangen en dat is voor de Eindhovenaren simpelweg te gortig.

Hij maakt een goede indruk in Eindhoven en gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor zijn kans op Goodison Park. “Het was een goed, succesvol jaar voor mij. Ik wilde veel spelen en mezelf ontwikkelen en dat is gelukt. Bij PSV heb ik echt een mooie tijd gehad. Nu wil ik in de Premier League spelen”, verklaart Branthwaite tegenover The Independent.

Branthwaite noemt Premier League-voetbal ‘a big thing’. “Het is mijn grote doel. Elk talentje wil in deze competitie spelen. Ik wil mezelf in de basis spelen bij Everton en zoveel mogelijk wedstrijden spelen”, aldus de twintigjarige mandekker, die vanaf volgende week op het jeugd-EK in Roemenië en Georgië acteert met Engeland. “Het is gewoon een kwestie van hard werken, dan komen de kansen vanzelf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.