PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Topaankoop wil naar PSV, Eindhovenaren in zware onderhandelingen’

Ricardo Pepi heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV. Alleen zijn de Eindhovenaren nog in stevige onderhandelingen verwikkeld met zijn werkgever FC Augsburg. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

‘De Duitsers willen naar verwachting meer dan 8 miljoen euro ontvangen, met ook nog een doorverkooppercentage’, zo tekent het ED op. Er zouden verhalen de ronde doen dat het om een doorverkooppercentage van 25 gaat, maar volgens bronnen rondom de onderhandeling wordt dit niet herkend. ‘Wel zou hem om een dubbelcijferig percentage gaan.’

De twintigjarige Pepi is momenteel bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Donderdag was hij nog trefzeker in het Nations League-duel met Mexico. De spits geniet ook interesse van Feyenoord, ‘al is onduidelijk of de Rotterdammers het door FC Augsburg verlangde bedrag wel willen betalen. Voor PSV lijkt de transfer behapbaar’, zo is te lezen. De Eindhovenaren lijken wel over de financiële middelen te beschikken om het talent in te lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.