PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt afscheid van huurling: ‘Wil in de Premier League spelen’

Het ziet er niet naar uit dat Jarrad Branthwaite na de zomer nog voor PSV speelt. De Eindhovenaren huren hem van Everton en hij lijkt te duur te zijn om hem definitief over te nemen. Ze willen zón twaalf miljoen euro voor hem vangen.

Hij maakt een goede indruk in Eindhoven en gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor zijn kans op Goodison Park. “Het was een goed, succesvol jaar voor mij. Ik wilde veel spelen en mezelf ontwikkelen en dat is gelukt. Bij PSV heb ik echt een mooie tijd gehad. Nu wil ik in de Premier League spelen”, verklaart Branthwaite tegenover The Independent.

Branthwaite noemt Premier League-voetbal ‘a big thing’. “Het is mijn grote doel. Elk talentje wil in deze competitie spelen. Ik wil mezelf in de basis spelen bij Everton en zoveel mogelijk wedstrijden spelen”, aldus de twintigjarige mandekker, die vanaf volgende week op het jeugd-EK in Roemenië en Georgië acteert met Engeland. “Het is gewoon een kwestie van hard werken, dan komen de kansen vanzelf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.