PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV momenteel in een keiharde onderhandeling’

PSV voert momenteel harde onderhandeling met FC Augsburg over Ricardo Pepi. De Eindhovenaren willen hem graag hebben alleen wil zijn werkgever een flinke som geld voor hem ontvangen.

Volgens Kicker is het duidelijk dat Pepi, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan FC Groningen, gaat vertrekken bij Augsburg. De Duitse club kocht de aanvaller voor zestien miljoen euro van FC Dallas en gaat dat bedrag niet terugkeren. Daarom verlangt Augsburg volgens het Duitse medium een doorverkooppercentage van 25 procent.

Kicker benadrukt dat PSV en Feyenoord gaan uitmaken wie er met Pepi aan de haal gaat. Recent meldde het Eindhovens Dagblad al dat de transfer van Pepi ‘complex’ zou gaan worden. De Amerikaan wil zelf graag de stap naar de top van de Eredivisie maken. Bij PSV kan Pepi de concurrent van Luuk de Jong worden. Technisch directeur Earnest Stewart kent Pepi van zijn periode bij de Amerikaanse voetbalbond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.