PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ongekende domper lonkt voor PSV

De kans is nog altijd aanwezig dat Xavi Simons deze zomer terugkeert bij Paris Saint-Germain. En dan ook eens voor een bedrag van minder dan twaalf miljoen euro.

De Eindhovenaren wisten Simons vorig jaar zomer transfervrij over te nemen van Paris Saint-Germain. De aanvallende middenvelder annex aanvaller liet wel meteen een terugkoopclausule in zijn contract opnemen. Simpel gezegd: als PSG én Simons dat willen, dan kan hij voor een afgesproken bedrag terugkeren op het oude nest.

Er werd aangenomen dat Simons voor twaalf miljoen euro een hereniging bij PSG mogelijk kan maken. Een schijntje natuurlijk, maar volgens Fabrizio Romano dreigt er nóg minder over te blijven. “PSG heeft een terugkoopclausule voor Xavi Simons, maar niet voor twaalf miljoen euro. Het is lager dan dat. Het is een zéér, zéér goedkope clausule.”

Simons zou deze zomer dus zomaar eens voor een peulenschil de deur uit kunnen wandelen bij PSV. Uiteraard moet de Oranje-international hier ook zelf mee instemmen. Eerder liet hij nog doorschemeren in Eindhoven te willen blijven, maar vooralsnog is er geen definitieve beslissing genomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.