PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax meldt zich in Eindhoven voor nieuwe versterking’

Ajax zou willen uitpakken met de komst van Shurandy Sambo. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. De rechtsback heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2024 en speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Sparta.

Afgelopen seizoen maakte hij een prima indruk in de stuntploeg van Steijn, die tegen alle verwachtingen in als zesde eindigde in de Eredivisie en in de playoffs naast Europees voetbal greep. Sambo kwam dertig keer in actie voor Sparta en scoorde daarin twee keer.

Steijn zou Sambo persoonlijk ‘voorzichtig hebben gepolst’ over een overgang naar de Johan Cruijff Arena, weet Boualin te melden. Om een deal mogelijk te maken zou Ajax dus wel met Sambo’s werkgever PSV om de tafel moeten. De Eindhovenaren zullen er niet om staan te springen om de concurrent uit Amsterdam sterker te maken, maar willen vermoedelijk ook voorkomen dat Sambo over een jaar gratis de deur uitloopt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.