PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Flink klap voor PSV: Verdediger gaat voor nieuw avontuur

PSV is een speler kwijtgeraakt. De jonge verdediger Fedde Leysen vertrekt namelijk naar het Belgische Union Saint-Gilloise.

PSV had Leysen langer willen binden, maar de verdediger verkiest een nieuw avontuur in België boven een langer verblijf in Eindhoven. Medio 2019 kwam het Belgische talent bij PSV, dat hem destijds overnam van OH Leuven. Via diverse jeugdelftallen geraakte Leysen bij Jong PSV.

Daarin speelde de verdediger 53 wedstrijden, maar van een echte doorbraak bij het eerste elftal kwam het nooit. De verdediger maakte wel meerdere malen deel uit van de wedstrijdselectie, maar tot een debuut kwam het niet. Leysen won wel met het talententeam van PSV de Premier League International Cup.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.