PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet de topclubs van zich af slaan in strijd om supertalent’

Het is nog maar zeer de vraag of Isaac Babadi volgend seizoen nog in Eindhoven speelt. Er is namelijk volop belangstelling voor hem. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij heeft nog een contract voor een jaar en PSV wil hem graag behouden, maar vooralsnog zou er nog geen aanbod zijn gedaan. De 18-jarige jeugdinternational ziet zelf nog voldoende perspectief om zich te ontwikkelen, maar hoopt wel op korte termijn bij de A-selectie aan te kunnen sluiten.

Volgens het ED zijn onder meer Brentford en Eintracht Frankfurt serieus geïnteresseerd in de komst van de aanvaller, terwijl ook Everton, Crystal Palace en Brighton & Hove Albion samen met een aantal Nederlandse clubs belangstelling hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.