PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Philip Cocu probeert PSV-controleur naar Vitesse halen’

Vitesse probeert toe te slaan bij PSV. Ze willen namelijk het grote talent Mathijs Tielemans proberen over te nemen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij was afgelopen seizoen de aanvoerder van Jong PSV, terwijl hij ook al een aantal keer op de bank zat bij het eerste elftal. Nu moeten de Eindhovenaren vrezen voor zijn vertrek, omdat Vitesse toe wil slaan. Trainer Phillip Cocu is gecharmeerd van de controleur, terwijl de Arnhemmers hard werken aan een deal. Vitesse hoopt Tielemans zelfs al snel binnen te halen.

Bij PSV beschikt Tielemans over een aflopend contract, waardoor hij deze zomer vrij is om te gaan en staan waar hij wil. De nummer twee van de Eredivisie heeft de 21-jarige Veldhovenaar een aanbieding gedaan om te verlengen, maar daar lijkt Tielemans niet op in te gaan. Hij mikt komend seizoen op zo veel mogelijk speeltijd, terwijl PSV op het middenveld al beschikt over Joey Veerman. Daar lijken nog een aantal aankopen bij te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.