PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VI: ‘PSV werkt aan komst van Georginio Wijnaldum’

Georginio Wijnaldum zou deze zomer zomaar eens kunnen terugkeren bij PSV. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zijn ze daar namelijk erg gecharmeerd van het idee.

Peter Bosz werd gisteren gepresenteerd als nieuwe trainer. Het is de bedoeling dat hij een aantal nieuwe spelers mag toevoegen aan de selectie. Namen als Ricardo Pepi en Stijn Spierings worden genoemd in Eindhoven, maar nu zou er dus ook sprake zijn van een terugkeer van Wijnaldum.

VI meldt maandagavond: “Wijnaldum heeft bij Paris Saint-Germain nog een doorlopend contract tot medio 2024, maar kan mogelijk dus ook terugkeren naar Nederland. PSV hoopt de 88-voudig international te verleiden tot een rentree in het Philips Stadion om de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Peter Bosz te versterken.”

Wijnaldum speelde het afgelopen seizoen voor AS Roma, maar wist deels door blessureleed geen basisplaats af te dwingen in Rome. De Serie A-club zou daarom niet willen voldoen aan de optie tot koop. PSG lijkt van hem af te willen, waardoor PSV mogelijk een optie is.

Wijnaldum liet al doorschemeren dat een Eredivisie-transfer bespreekbaar is. Eerder kwam hij in de periode 2011-2015 al uit voor PSV, waar hij 56 goals maakte in 154 officiële wedstrijden. De middenvelder, die ook een Feyenoord-verleden heeft, won in die periode onder meer de landstitel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.