PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV informeert naar voormalig topspeler’

In navolging van PSV overweegt ook Feyenoord om toe te slaan voor Georginio Wijnaldum. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad maakte eerder de interesse kenbaar van de Eindhovenaren in de 88-voudig international.

“De naam van Wijnaldum valt ook geregeld in het Maasgebouw, al zocht Feyenoord vooralsnog géén officiële toenadering om de dure middenvelder te strikken.” Ook voor PSV geldt dat er belangstelling nog niet zeer concreet is, omdat er nog geen aanbieding is gedaan, weet het ED. Voor de club uit het Philips Stadion is Wijnaldum eveneens een relatief dure optie: als Wijnaldum bereid is om terug te keren naar Nederland, zal hij een flink deel van zijn torenhoge salaris bij Paris Saint-Germain moeten laten vallen. Hoewel het er niet op lijkt dat AS Roma de koopoptie licht, zou dat nog wel roet in het eten kunnen gooien als de Romeinen besluiten om dat wel te doen.

Wijnaldum liet in een recentelijk interview wat ruimte voor een terugkeer naar de Eredivisie. “Ik maak mijn keuzes op gevoel. Als ik vind dat ik naar Nederland moet of wil, zou ik die keuze maken. Maar die heb ik nu nog niet gemaakt”, sloot de middenvelder de rentree in de Nederlandse compe

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.