PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSG onder indruk van Xavi-ontwikkeling en gaat hem terughalen’

Paris Saint-Germain hoopt Xavi Simons deze zomer toch terug te halen naar de club. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Toen Simons afgelopen zomer naar PSV ging, wist PSG een speciale clausule te bedingen. Daardoor kunnen de Parijzenaren hem deze zomer voor twaalf miljoen euro terughalen, als de Oranje-international daar zelf ook mee instemt. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder op maandag dat men bij PSV inschat dat ‘Simons totaal niet bezig is met PSG’. Volgens Romano denkt de Franse grootmacht echter toch aan het activeren van zijn clausule.

Ook veel andere clubs, onder meer uit de Premier League, tonen interesse in Simons. PSV hoopt zijn revelatie te behouden en wil komend seizoen zelfs een team om hem heen gaan bouwen. Als Simons er uiteindelijk voor kiest om te vertrekken en er komt een goed bod op tafel, dan wordt het voor PSV echter lastig om een transfer te blokkeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.