PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong lijkt zijn basisplaats kwijt te raken onder Bosz’

Analist en voormalig voetballer Marciano Vink verwacht dat Luuk de Jong zijn basisplaats bij PSV gaat verliezen. Hij is namelijk van mening dat de 32-jarige spits niet in het spel past van de nieuwe trainer Peter Bosz

“De Jong zou een ideale rol kunnen vervullen als pinchhitter”, zegt Vink tegenover ESPN. “In de spits wil Bosz iemand hebben die kan sleuren, afjagen én goed voor de goal is. Ik las dat ze met Ricardo Pepi bezig zijn. Die zou dat kunnen bijvoorbeeld. Aan de rechterkant moet je met Johan Bakayoko misschien ook nog wel een concurrent halen.”

Vink is van mening dat PSV in de achterhoede ook nog wel wat versterkingen kan gebruiken. “Daar moet iemand staan met snelheid die bij voorkeur ook nog de bal naar dezelfde kleur kan spelen”, stelt de ESPN-analist. “Daar moet dus écht nog iemand bij. Op zich hebben ze met Jordan Teze iemand met snelheid en komt Shurandy Sambo als rechtsback terug om vol voor zijn kansen te gaan. Dan heb je dus in het centrum alleen nog een goede voetballer nodig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.