PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen wil zich bij PSV melden voor middenvelder’

Bayern Munchen overweegt een bod te doen op PSV-sterspeler Xavi Simons. Ze zien in hem een interessante optie om de selectie voor het komende seizoen een boost te geven.

Hij heeft een geweldig seizoen achter de rug in het PSV-shirt. Met 22 doelpunten en twaalf assists had de middenvelder annex aanvaller een groot aandeel in de tweede plaats en de bekerwinst van de Eindhovenaren. De clubleiding wil hem daarom graag een nieuw contract voorschotelen, maar witte rook ontbreekt vooralsnog.

De komende tijd moet blijken of Simons deze zomer in Eindhoven blijft. TuttoMercatoWeb schrijft dat een terugkeer naar Paris Saint-Germain onwaarschijnlijk is. De Franse topclub kan hem voor twaalf miljoen euro terughalen, maar de Oranje-international heeft niet de intentie om een hereniging aan te gaan.

Een andere buitenlandse club is naar verluidt wel een mogelijkheid. Arsenal werd onlangs al genoemd als optie, maar Bayern München zou zijn komst nu óók overwegen. Het genoemde medium stelt zelfs dat de Bundesliga-gigant een ‘zeer substantieel bod’ wil neerleggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.