PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Heerenveen-speler wacht op aanbod van PSV’

Milan van Ewijk wacht op een aanbod van Ajax en PSV. Hier maakt het Portugese medium O JOGO melding van. Voor zowel de rechtsback als SC Heerenveen is het tijd om te gaan oogsten.

Hij speelde een puike seizoen voor de Friezen en heeft zich dan ook in de kijker gespeeld van de nodige topclubs. Zou Sporting Portugal op de eerste rij zitten om te onderhandelen over een transfer, maar heeft het management van de verdediger hen in de wachtkamer gezet.

Volgens het Portugese medium wacht Van Ewijk liever op een aanbod van Ajax of PSV. De voormalig speler van ADO Den Haag lijkt dan ook een voorkeur te hebben voor een langer verblijf in Nederland. Wie toe wil slaan zal in ieder geval flink over de brug moeten komen. Heerenveen vanaf zes miljoen willen praten over een transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.