PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Er mankeert toch wel het één en ander aan Peter Bosz’

Analist en presentator Hans Kraay is niet bijster enthousiast over trainer Peter Bosz. Die gaat zeer waarschijnlijk aan de slag bij PSV maar Kraay waakt voor te veel euforie.

Hij snapt dat PSV naar een trainer zocht die voor herkenbaar en aanvallend voetbal staat, maar plaatst een kanttekening. “Hij vindt dit niet leuk, want hij kijkt nu. Maar hij heeft bij mooie clubs gewerkt. Ajax, Dortmund, Leverkusen, Lyon… Dat zijn toch wel ploegen waar je af en toe een prijs kunt pakken, dat heeft hij niet gedaan. Er mankeert ook echt wel iets aan Peter Bosz”, vertelt Kraay bij Goedemorgen Eredivisie.

De 59-jarige Apeldoorner zat in januari aan tafel bij het ESPN-programma en toen ging hij in conclaaf met Kraay over onder meer de restverdediging. “Toen werd hij boos, want hij vond dat (de kritiek, red.) onzin. Maar goed, we moeten niet gaan doen alsof het hogere wiskunde is hoe hij voetbalt. En dat PSV elf nieuwe spelers moet halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.