PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Earnest Stewart eist twee dingen van Peter Bosz’

Peter Bosz is vandaag officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van PSV. En daarmee haalde de Eindhovenaren hun droomkandidaat binnen. Ook technisch directeur Earnest Stewart is erg blij met zijn komst.

Tegenover het Eindhovens Dagblad stelt Stewart een heel goed gevoel te hebben met de aanstelling van Bosz. “Mijn gevoel over Peter is heel goed en het zou ook raar zijn als dat niet zo zou zijn. We kwamen recent in een situatie waarin we niet terecht wilden komen en dan moet je proberen meteen door te schakelen in je hoofd en gedachten, voor de komende seizoenen.”

Volgens de technisch directeur was Bosz absoluut de eerste keus van PSV. “Het was vrij makkelijk om een keus te maken in de manier waarop we verder wilden gaan met PSV. Als je dan Peter Bosz als gedroomde kandidaat kunt binnenhalen, is dat heel fijn.”

Stewart stelt dat Bosz zich al heeft bewezen bij tal van clubs en ook een aantrekkelijk speelwijze nastreeft waar PSV naar op zoek is. “Hij heeft veel ervaring met een aanvallende speelwijze, die is gestoeld op winnen en vermaak. Dat eerste jaagt hij na en wij ook en daarbij speel je vanaf nu een bepaald soort voetbal. Dat hoort bij wat wij als PSV zijnde willen doorontwikkelen.” Volgens de Amerikaan gingen de gesprekken tussen beide partijen al snel de goede kant op. “Peter Bosz stond op nummer een bij ons en was de enige optie om bij ons aan de slag te gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.