PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Xavi Simons: ‘Zal eerst met de nieuwe trainer en PSV praten’

Het is nog niet duidelijk voor Xavi Simons waar zijn toekomst ligt. De middenvelder heeft niet de intentie om te vertrekken uit Eindhoven maar er is wel een grote interesse voor hem.

Hij was afgelopen seizoen de revelatie van de Eredivisie. Bijna eigenhandig zorgde de aanvallende middenvelder er voor dat PSV in de titelrace bleef en de KNVB Beker omhoog mocht houden. “Er is nu duidelijk veel veranderd”, vertelt Simons in gesprek met Fabrizio Romano over zijn situatie bij PSV. “Ik heb de nieuwe manager nog niet ontmoet of gesproken. Ik zal met hem en PSV gaan praten, en daarna over mijn toekomst beslissen. Ik ben op de hoogte van de clausule van Paris Saint-Germain om me terug te halen, maar voor zover ik weet hebben zij ook nog geen manager.”

De speler van PSV geeft ook aan dat hij niet hoeft te vertrekken bij PSV. “Binnenkort zal ik met mijn familie gaan kijken, maar het zit niet in mijn hoofd om weg te gaan. Ik heb geen verplichtingen naar niemand. Ik ben de gene die de keuze maakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.