PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig Ajax-ster gelinkt aan overstap naar PSV’

Peter Bosz zal de komende seizoenen aan het roer staan bij PSV. Direct na dit nieuws werd er door verschillende media gehint naar een hereniging met Hakim Ziyech. In het verleden werkte de twee zeer succesvol samen bij Ajax. Maar volgens clubwatcher Rik Elfrink is dat op dit moment geen reële optie.

“Er gingen gisteren wat geruchten dat Ziyech met Peter Bosz mee zou komen. Ik heb dat nog even nagevraagd, maar dat is op dit moment niet aan de orde”, vertelt de journalist van het Eindhovens Dagblad op de website van de krant. Nadat onder meer Elfrink zelf vrijdag meldde dat PSV akkoord is met Bosz over het trainerschap voor volgend seizoen, werd er gerept over een zogenoemd eisenpakket dat de club gehonoreerd zou hebben. “Je moet dan met name denken aan de mogelijkheid om te herinvesteren”, licht Elfrink toe.

“Stel nu dat Xavi Simons of Ibrahim Sangaré bijvoorbeeld verkocht zou worden: wat gebeurt er met dat geld? Hoeveel is er beschikbaar om te investeren?”, vervolgt de journalist. Volgens Elfrink heeft het behouden van Simons op dit moment de belangrijkste prioriteit voor PSV. De aanvallende middenvelder werd zeer recent in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. “Een van de volgende grote opdrachten voor PSV zal het vastleggen van Xavi Simons zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.