PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz richt pijlen op twee flinke aanvallers’

In navolging van Ricardo Pepi probeert PSV deze zomer ook Crysencio Summerville naar Eindhoven te halen. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij staat onder contract bij het Engelse Leeds United.

Dat heeft een lastig seizoen achter de rug, maar toch wist Summerville zich meerdere malen te etaleren in de Premier League. Dat levert hem de interesse van onder meer PSV op, dat na het winterse vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke weinig echte buitenspelers tot zijn beschikking heeft.

Mocht PSV de creatieve buitenspeler komende zomer willen vastleggen, zal daar een flinke transfersom tegenover moeten staan. Naar verluidt heeft ook Borussia Dortmund Summerville op het lijstje staan. De talentvolle aanvaller is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij na een verhuurperiode bij ADO Den Haag vertrok naar

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.