PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DONE DEAL! ‘Peter Bosz tekent voor drie jaar bij PSV’

Peter Bosz wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV. De oefenmeester zal maandag zijn krabbel zetten onder een contract voor drie seizoenen. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij zat zonder club sinds zijn ontslag bij Olympique Lyon in oktober. Ook buitenlandse avonturen bij Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen waren geen lang leven beschoren. In Nederland was hij daarvoor wél succesvol. Bosz maakte bij Heracles Almelo, Vitesse en Ajax indruk met zijn aanvallende en spectaculaire speelwijze.

Met de Amsterdammers liep Bosz de landstitel mis, maar reikte hij wel tot de finale van de Europa League in 2017. Door onenigheid over de invulling van zijn technische staf vertrok hij desondanks al na één jaar. De ervaren oefenmeester was in beeld om terug te keren in de Arena, maar Ajax pakte uiteindelijk niet door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.