PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet transferklapper in rook op gaan’

Al geruime tijd linkt de Russische media Eduard Spertsyan aan een overstap naar PSV. De Armeense middenvelder staat onder contract bij FK Krasnodar en wordt nu ook gelinkt aan een transfer naar Ajax.

De 23-jarige speler kent een marktwaarde van zo’n negen miljoen euro. Spertsyan wordt al een tijdje aan PSV gelinkt als potentiële opvolger van Cody Gakpo, ook al is hij vaker een ‘nummer 10’ dan een linksbuiten bij Krasnodar.

Volgens Championat zal Ajax een bod van tien miljoen euro gaan doen zodra de bekerfinale van Rusland, waarin Krasnodar actief zal zijn tegen CSKA Moskou, gespeeld is. Directeur Sven Mislintat lijkt niet voldoende overtuigd te zijn van Davy Klaassen als spelmaker. Eerder werd Branco van den Boomen ook al binnengehaald voor de as, als ‘voetballende 8’.

Aras Özbiliz, een oud-Ajacied die net als Spertsyan in Armenië is geboren, raadde Spertsyan recent nog aan dat hij het best naar het eveneens geïnteresseerde Borussia Mönchengladbach kan gaan. Voor zijn club speelde hij dit seizoen twaalf wedstrijden, waarin hij goed was voor vier goals en twee assists. Hij ligt nog tot medio 2026 vast bij Krasnodar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.