PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV willigt keiharde eisen van oefenmeester in’

Het is zo goed als zeker dat Peter Bosz de nieuwe hoofdtrainer word van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad is de club namelijk akkoord gegaan met zijn gestelde eisen.

Het Brabants medium verwacht dat er snel witte rook zal komen uit Eindhoven, maar of dat vrijdag al zal zijn is nog onduidelijk. Bosz stelde een aantal harde voorwaarden en daarmee is PSV nu akkoord gegaan. Daardoor zal er een flinke reorganisatie plaatsvinden in de technische staf en de spelersgroep.

Bosz en PSV zijn al een tijdje in gesprek over een samenwerking en het ED vermoedt dat de laatste knopen snel kunnen worden doorgehakt. “Zowel vanuit de omgeving van de trainer als vanuit bronnen nabij het Philips Stadion kwamen signalen die wijzen op een langjarige samenwerking”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.