PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil onder Bosz situatie van jaren geleden voorkomen’

PSV wil de komende jaren een situatie voorkomen zoals onder de oud-trainer Roger Schmidt. Toen hij binnenkwam nam hij veel stafleden mee en werd de selectie drastisch veranderd. Dat wil PSV nu niet nogmaals meemaken. Het aantal stafleden dat Bosz wil meenemen is voor de club wel te overzien.

Op moment als er een akkoord wordt bereikt zal in ieder geval Rob Maas als assistent meekomen. Daarnaast wil Bosz ook Terry Peters als fysieke trainer meenemen. Qua spelersgroep is er nog niets bekend hoe Bosz dat voor ogen ziet. Wel heeft hij in gesprekken met de clubleiding aangegeven komend seizoen per se kampioen te willen worden. Van een tussenjaar of een opbouwjaar mag voor hem geen enkele sprake zijn.

PSV heeft geld om deze zomer te investeren, maar wil wel minder afhankelijk gaan worden van transferinkomsten. De afgelopen jaren werd ieder seizoen begonnen met een ‘min’ van 40 tot 45 miljoen euro. Via transfers of Europese inkomsten. PSV wil dat bedrag omlaag hebben en daar is afgelopen seizoen een begin meegemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.