PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Terugkeer naar de Eredivisie lonkt voor Kevin Strootman’

Sparta probeert momenteel om Kevin Strootman terug te halen naar de Eredivisie. De 33-jairge middenvelder zou hier wel oren naar hebben. In het verleden speelde hij in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

Sparta draait een uitstekend seizoen en staat zelfs in de finale van de play-offs om Europees voetbal. Komend seizoen willen de Kasteelheren graag doorpakken en daar hoort de terugkeer van de transfervrije Strootman zeker bij. “Voor de wedstrijd tegen Feyenoord hebben we een gesprek met hem gehad”,vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp bij RTV Rijnmond.

“Dat was een heel goed gesprek. We hebben het plan gepresenteerd, hoe we hem zien als speler en ook kijkend naar de toekomst. Het is aan Kevin wanneer hij besluit om thuis te komen. Wat ons betreft het liefst eergisteren, maar we moeten daar geduld mee hebben”, vertelt de td van Sparta. “Als wij Kevin kunnen toevoegen aan onze selectie, gaan we dat zeker doen”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.