PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV overweegt zaken te doen met Oostenrijkse club’

PSV heeft zich in de strijd gemengd om de Japanse vleugelflitser Keito Nakamura. Hier maakt het Vlaamse medium ‘Het Laatste Nieuws’ melding van. Eerder werd al bekend dat Feyenoord de speler van LASK Linz ook graag wil hebben.

Nakamura kende een geweldig seizoen in Oostenrijk en wordt ook gelinkt aan RC Genk, dat in de Japanner een ideale opvolger van Mike Trésor (oud-Willem II, verkozen tot Speler van het Seizoen in België) ziet. Trésor kan naar de Premier League.

Zowel Genk als PSV werd afgelopen winter ook al aan Nakamura gelinkt. De 22-jarige scoorde maar liefst zeventien keer in 36 officiële wedstrijden voor LASK Linz. Daarnaast was de buitenspeler ook nog eens goed voor acht assists.

Hij ligt nog tot medio 2026 vast bij zijn werkgever, dus er zal flink betaald moeten worden. In het verleden kwam Nakamura ook al uit voor FC Twente. In het seizoen 2019/2020 huurden de Tukkers Nakamura van Gamba Osaka, maar een optie tot koop werd destijds niet gelicht. De Japans international werd vervolgens nog verhuurd aan Sint-Truiden, waarna Nakamura in 2021 definitief de overstap maakte naar LASK Linz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.