PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-aanvaller wil weg en zet in op definitieve transfer’

Jeremy Antonisse wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan FC Emmen en lijkt niet meer terug te keren naar Eindhoven. De buitenspeler komt namelijk niet voor in de plannen.

Hij was opgeroepen voor het nationale elftal van Curaçao om komende maand deel te kunnen nemen aan de Gold Cup, maar de voetbalbond van Curaçao heeft bekend gemaakt dat hij zich heeft afgemeld omdat hij fit wil blijven om een transfer te kunnen maken.

De geboren Brabander kwam in 2010 al in de jeugdopleiding van PSV terecht. Uiteindelijk heeft hij 61 wedstrijden voor Jong PSV op zijn naam staan. In de A-selectie kwam hij tot twee korte invalbeurten in een officieel duel. Het contract van Antonisse loopt over een jaar af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.