PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz wil spits meenemen naar Eindhoven’

Peter Bosz voert momenteel stevige gesprekken met PSV om daar aan de slag te gaan als nieuwe hoofdtrainer. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Daarbij wordt onder meer gesproken over het scenario van een vertrek van Xavi Simons en over de komst van een concurrent voor Luuk de Jong. Daarbij is volgens de regionale ochtendkrant ‘de naam van Kasper Dolberg denkbaar’. Maar behalve een extra spits moet er volgens het ED ook een tweede keeper, rechtsback, twee centrale verdedigers, twee middenvelders en een linksbuiten komen.

“Daarbij is gerekend met verwachte transfers (bijvoorbeeld van Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez), een aantal spelers die PSV zou kunnen doorselecteren (Ramalho, Mwene) en een aantal andere vertrekkers (Branthwaite, Silva, Hazard)”, maakt het ED wel een voorbehoud over de transferstrategie. Als daarover een ei gelegd kan worden, dan lijkt er voor Bosz niets meer in de weg te staan om naar PSV te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.