PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil verrassen en aast op voormalig Feyenoorder’

PSV wil een poging wagen om Crysencio Summerville naar Eindhoven te halen. Hier maakt journalist Mounir Boualin melding van. Momenteel speelt de buitenspeler in de Premier League voor Leeds United.

Zodra Peter Bosz is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer willen ze doorpakken voor hem. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar tot een debuut in het eerste elftal van de Stadionclub kwam het niet. Via verhuurbeurten aan FC Dordrecht en ADO Den Haag speelde hij zich echter in de kijker van Leeds, dat in september 2020 toesloeg.

Dit seizoen beleefde Summerville zijn doorbraak in de hoofdmacht van Leeds. Op 23 oktober maakte hij in het verloren thuisduel met Fulham (2-3) als invaller zijn eerste doelpunt namens de degradant. Het bleek de opmaat van een fraaie serie, want ook in de daaropvolgende duels met Liverpool, Bournemouth en Tottenham Hotspur kwam hij tot scoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.