PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Speler van Slask Wroclaw kan voor drie jaar tekenen bij PSV’

PSV wil uitpakken met de komst van een toptalent uit Polen. Het gaat om de zestienjarige Karol Borys die in eigen land speelt voor Slask Wroclaw. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. De aanvallende middenvelder zou in Eindhoven een driejarig contract kunnen ondertekenen.

Hij liep anderhalf jaar geleden nog stage bij Manchester United en ook AC Milan toont interesse. Ook andere clubs azen op zijn komst, nadat de middenvelder deze maand indruk maakte op het EK O17.

Wat in het voordeel van PSV spreekt is dat de beloften in de Keuken Kampioen Divisie actief zijn. Borys en zijn entourage zijn daar goed over te spreken, stelt het ED. Het is nog niet duidelijk wat hij moet kosten. Het zou sowieso om meerdere tonnen gaan. De Pools jeugdinternational heeft nog een contract tot medio 2024 bij Wroclaw. Borys speelde dit seizoen zes duels in de Ekstraklasa, de Poolse Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.