PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV voert momenteel stevige gesprekken met beoogde trainer’

Peter Bosz voert momenteel stevige gesprekken met PSV over een dienstverband bij de club. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. De trainer is daar de topkandidaat om Ruud van Nistelrooy op te volgen.

Hij is ook de enige coach waar de nummer twee van de Eredivisie nu mee spreekt. Het lijkt er nog altijd op dat hij daadwerkelijk aan de slag gaat in Eindhoven, al zijn daar wel wat stevige gesprekken voor nodig.

De oefenmeester zet naar verluidt namelijk hoog in: hij wil kampioen worden en de Champions League in met PSV. Daarnaast wil hij ook bepaalde garanties over de spelersgroep. Het salaris van Bosz vormt geen issue, net zo min als de samenstelling van de staf.

Het is in ieder geval duidelijk dat de selectie van PSV gerenoveerd moet worden, zeker als Bosz aangesteld wordt. Het ED laat de naam van Kasper Dolberg als voorbeeld vallen. Het zou niet gek zijn als Bosz hem mee wil nemen naar Eindhoven, omdat Luuk de Jong misschien niet ‘het eeuwige leven’ meer heeft. De raad van commissarissen houdt de situatie op de transfermarkt echter goed in de gaten: het duldt geen zware risico’s deze zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.