PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV speelt generale repetitie tegen Premier League-club’

PSV speelt op 30 juli een oefenwedstrijd tegen Nottingham Forrest. Dit om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Het lijkt voor PSV de generale repetitie in aanloop naar het duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal (4 augustus) en het tweeluik in de derde voorronde van de Champions League (8/9 en 15/16 augustus). In het weekend van 11, 12 en 13 augustus gaat ook de Eredivisie weer van start.

Om klaar te zijn voor die cruciale duels begint PSV al op 3 juli aan de voorbereiding. De Eindhovenaren maken ook bekend dat op 26 juli de Lichtstadderby tegen stadgenoot FC Eindhoven wordt gespeeld. Rond het treffen met Nottingham vindt ook de jaarlijkse fandag plaats. De rest van het oefenprogramma wordt in een later stadium ingevuld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.