PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt uit en wil minimaal 50 miljoen euro innen’

Mochten clubs Xavi Simons deze zomer willen overnemen van PSV dan willen de Eindhovenaren vijftig miljoen euro voor hem vangen. Hier maken verschillende buitenlandse media melding van.

Hij verruilde Paris Saint-Germain bijna een jaar geleden voor PSV. De middenvelder annex aanvaller liet een terugkeerclausule inbouwen ter waarde van twaalf miljoen euro, maar de kans lijkt klein dat hij deze zomer opnieuw neerstrijkt in Parijs. Een transfer naar Engeland ligt naar verluidt meer voor de hand.

Clubs als Arsenal houden Simons nauwlettend in de gaten. De Oranje-international heeft een management in de arm genomen met nauwe banden in de Premier League. Hij zou passen in de Londense profielschets, maar daar zou dus wel een prijskaartje à vijftig miljoen euro tegenover moeten staan.

PSV heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het Simons deze zomer wil behouden. De Eindhovenaren willen zijn contract openbreken en daarbij ook de PSG-clausule schrappen. De Eredivisie-topschutter heeft eerder kenbaar gemaakt open te staan voor die optie, maar de geluiden over een buitenlandse overstap worden sterker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.