PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz vrijwel zeker nieuwe trainer van PSV’

Peter Bosz wordt vrijwel zeker de nieuwe trainer van PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Financieel is Bosz haalbaar voor de club, al zal er wel flink in de buidel moeten worden getast.

Bosz wil zelf een deel van de technische staf kunnen samenstellen, waarbij het voor de hand ligt dat Rob Maas een van de assistenten wordt. Maas speelde zelf in de jeugdopleiding van PSV en was al meerdere keren assistent van Bosz.

Met name in de verdediging lijken de nodige veranderingen te gaan komen. Het is denkbaar dat Jordan Teze nog een kans gaat krijgen, maar met name André Ramalho lijkt in aanmerking te komen voor een transfer. Daarnaast liggen de prioriteiten op de komst van een verdedigende middenvelder, een rechtsbenige verdediger, terwijl er linksvoorin ook één of meerdere opties nodig zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.