PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet Feyenoord eerste bod doen op transfertarget’

Feyenoord heeft openingsbod neergelegd bij FC Augsburg voor Ricardo Pepi. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Ze willen hem snel overnemen van de Duitsers omdat er meer kapers op de kust liggen.

Het is geen geheim dat Pepi, die na een huurperiode bij FC Groningen weer is teruggekeerd bij Augsburg, graag in de Eredivisie actief wil blijven. Feyenoord en PSV tonen belangstelling, maar alleen de Stadionclub is concreet. Romano weet dat een openingsbod bij de Duitsers is ingediend en dat de onderhandelingen gestart zijn.

Feyenoord wil snel doorpakken. De Rotterdammers beseffen dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de twintigjarige Pepi, die het afgelopen seizoen twaalf keer scoorde in 29 Eredivisie-optredens. De hoogte van het bod van Feyenoord is onbekend. Augsburg zou een groot deel van de ruim zestien miljoen euro die in de Amerikaan is geïnvesteerd terug willen zien. Het is waarschijnlijk dat Feyenoord fors lager inzet.

Pepi, opgeleid door FC Dallas, kwam in januari 2022 naar Europa. Bij Augsburg werd hij naar eigen zeggen het eerste halfjaar genegeerd, waarna hij naar Groningen trok. Bij De Trots van het Noorden, dat gedegradeerd is naar de Keuken Kampioen Divisie, was Pepi een lichtpuntje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.